Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο Web site story του Δήμου Κρανιδίου

30 Αυγούστου, 2009

web-site-story

Είχα μία απορία για την σελίδα του Δήμου Κρανιδίου που ήταν αόρατη ( και συνεχίζει να είναι ) ,όταν επιτέλους εμφανίστηκε και την είδα  νόμιζα στην αρχή ότι μας έκαναν πλάκα ,μια απογοήτευση με κατέβαλε υποβοηθούμενη  από το «πένθιμο» φρεσκοβαμμένο μοβ και την φωτογραφία του δημάρχου με αναλυτικότατο βιογραφικό, μετά το απόλυτο τίποτα , τα δημοτικά διαμερίσματα αραδιασμένα λες και τα έβαλαν να βγάλουν την υποχρέωση προς τον Καποδίστρια ,μια εντελώς πρόχειρη ,παρωχημένη και κακοφτιαγμένη  σελίδα για την ιστορία και το εύρος του δήμου ,νομίζω μάλιστα ότι η προηγούμενη ήταν σαφώς ανώτερη (σε σχέση με την τωρινή πάντα).

.


Βλέποντας τα site των άλλων δήμων στο νόμο Αργολίδος εκτός του Ναυπλίου -Άργους και συγκρινόμενα με λιγότερο αριθμό κάτοικων και περιφέρειας έμεινα έκπληκτος ,οι άνθρωποι έχουν φτιάξει μια σελίδα προπαντός ,για να είναι χρήσιμοι στους πολίτες ,να έχει την ιστορία του δήμου ,να έχει επαρκείς πληροφορίες για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ,να έχει όλη την διοικητική δομή και πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει ,δηλαδή τα αυτονόητα .

.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια ευκολία πρόσβασης και πληροφόρησης για τον Δήμο όπως οι περισσότεροι δήμοι στην Αργολίδα.

.

Oi  Δήμοι :   Ερμιόνης , Ασκληπιείου, Μυκηνών ,  παρέχουν και  online υπηρεσίες για τους πολίτες.

Οι Δήμοι : Κουτσοπόδιου , Λέρνας , Λυρκείας , παρέχουν πολύ καλή πληροφόρηση για τον δήμο και τις υπηρεσίες του σε πολύ καλά σχεδιασμένα site .

Οι Δήμοι Νέας Κίου , και Επιδαύρου έχουν ποιο αξιοπρεπή παρουσία με περισσότερη πληροφόρηση .

Τελικά στο μόνο site που είδα την φωτογραφία του δημάρχου ήταν στον Δήμο της Επιδαύρου ,ενώ είμαστε η μόνη σελίδα στους Δήμους της Αργολιδός που εκτός την φωτογραφία του, έχει και πλήρη βιογραφικό στην αρχική σελίδα πιθανός αυτό είναι ποιο σημαντικό από τα τμήματα και τις υπηρεσίες του Δήμου .

.

Απορία πρώτη : η περιγραφή του δήμου γιατί είναι τόσο μικρή σε σχέση με το βιογραφικό του δημάρχου;


Απορία δεύτερη : η λέξη Ελινικα όταν είσαι στην μόνη μεταφρασμένη γλώσσα τι ακριβώς υπονοεί;


Απορία τρίτη : με τι είδους μάσκα πρέπει να φορέσω για αν δω τα θεμέλια του ναού του Aπόλλωνα ;μάσκα οξυγόνου η μάσκα για το ονομαστό “πορτοχελιώτικο” καρναβάλι  (το μέγα πολιτιστικό γεγονός που είναι άξιο αναφοράς για το Πόρτο Χέλι ) .


Απορία τέταρτη :…..Έχουν κτιστεί πολλές παραθεριστικές κατοικίες και μεγάλα ξενοδοχεία . Είναι ένας τόπος με μεγάλη ηλιοφάνεια και υγιεινό κλίμα που παράγει πολύ καλό λάδι, κρασί και οπωροκηπευτικά. Κάποιοι κάτοικοι ασχολούνται με την αλιεία και την κτηνοτροφία…………οι άλλοι κάτοικοι τι κάνουν ;

.



Προφανώς …..

orange suicide

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to FurlAdd to Newsvine

No comments yet

Σχολιάστε